3 julegaver alle småbarnsforeldre vil elske

Posted by Megan Longo on

Etter å ha blitt forelder dukker det opp behov man ikke visste at man hadde. Spesielt smarte ting som kan spare deg for tid og husarbeid blir plutselig verdsatt høyt. Hos Lyketyl finner du gaver som er laget for å gi barnefamilier en litt enklere hverdag.

- Etter at jeg ble mamma for tre år siden innså jeg hvor mye tid jeg brukte på husarbeid. Jeg ville bruke så mye tid som mulig på å leke og kose meg med barna mine, og kom på idéen med å lage en vanntett “alt-mulig-matte”, sier Megan Geelmuyden, grunnlegger av den nye livsstilsmerkevaren Lyketyl. 

Her finner du 3 tips til julegaver som passer godt for alle småbarnsfamilier, fra babystadiet og oppover. (Ps: du kan velge å plukke opp bestillingen din fra Lyketyl sentralt på Frogner i Oslo). 

1) Matte til å ha under matstolen

Små barn + mat = masse gris. Når barnet skal lære seg å spise selv åpner det seg en ny verden av smaker og konsistenser. Derfor er det egentlig ikke så rart at barnet vil kjenne, mose og kaste maten like mye som det vil spise. Ulempen er selvfølgelig at du må rydde opp alt sammen etterpå. Området rundt barnets stol blir ofte ekstra grisete.

- Før brukte jeg alltid en evighet på å rydde opp etter at barna hadde spist. Men etter at jeg har begynt å bruke Lyketyl under matstolen har det blitt så mye enklere, forteller Megan.

Lyketyl medium er en vanntett matte som er spesielt designet for å passe under matstolen. Du vasker den enkelt ren med en klut etter at maten spist. Derfor den gull verdt for å spare tid på å rydde etter måltidet. En gave som garantert vil glede foreldre med små barn.

Lyketyl medium passer perfekt under matstolen

Lyketyl medium i Beige, kr 890,-. 

2) Vanntett stellematte

Bleiskiftene blir mye enklere på et vanntett underlag. Da slipper du å stresse om det skjer et lite uhell under stellestunden. Lyketyl small er en vanntett matte som egner seg perfekt som stellematte. Den vanntette overflaten gjør at du enkelt kan vaske den ren med såpe og vann. 

- Med små barn er man ofte på farten og jeg ville lage en matte som du enkelt kan ta med deg rundt. Du folder Lyketyl enkelt sammen og holder den på plass med strikken som hører til. Den passer like godt i stellevesken som på stellebordet, forklarer Megan. 

Lyketyl-matten  er laget av premiun PU-skinn og resirkulert skinn og er derfor utrolig myk og behagelig for barnet. 

Lyketyl small er superpraktisk som stellematte

Lyketyl small i Cinnamon, kr 590,- 

3) Vanntett lekematte

En lekematte gir barnet et behagelig underlag å leke på, i tillegg til at den beskytter gulvet ditt. 

- Utfordringen med lekematter er at jo mer barnet bruker dem, jo større er sjansen for at det kommer søl på dem. Med en vanntett  lekematte kan du fjerne flekkene med en klut istedenfor å sette på en vaskemaskin, sier Megan. 

Lyketyl large er en matte på 140x140 cm som passer perfekt som lekematte både inne og ute. Den er både vanntett og “wipeclean” og er laget for å takle alt fra gulp til matflekker og modelleire. 

Lyketyl large er en herlig lekematte til å bruke inne og ute

Lyketyl large i grå, kr 1190,-

Om Lyketyl

Lyketyl er en ny merkevare som ønsker å gjøre hverdagen enklere for småbarnsfamilier. Lyketyls første produkt er en alt-mulig-matte som både er vanntett, lett å bære og enkel å tørke ren. Matten kommer i tre størrelser og fire lekre farger. Tanken med matten er at den kan ha ulike bruksområder og følge barnet og familien gjennom mange år.

Se hele utvalget av Lyketyl-matter.

 

Vil du ha flere tips til baby og barn?

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få tilsendt inspirasjon og nyheter.   

← Older Post Newer Post →Leave a comment